snubbr.com

Ticketmaster.com site=internet explorer7 message can't display page. Am connected & Verisign SSL & T

Get a Verisign SSL certificate for 30 days FREE. Click here to use coupon...

Get a free trial of Verisign SSL certificates. Click here for this special deal...
Question I have... Ticketmaster.com site=internet explorer7 message can't display page. Am connected & Verisign SSL & T Thanks for any answer or 2. Another quick question... Hi,.

Iv just removes 100% of osc from my server and installed it fresh however when I add a new product and upload an image it does not display. Iv removed osc and installed it 3 times now with no change. Iv even recreated the database with each new install..

Does anybody have any ideas as to why it's doing this?.

Many thanks...

Comments (158)

That's a good question. I'm not sure what is the right answer. I'll do some Googling and get back to you if I find an good answer. You should email the people at Verisign as they probably could give you an answer..

Comment #1

I've noticed osc don't like long file names. For category or display images. A simple INTMOUSE01.jpg is better then Intel_Mouse_4278192.jpg..

Comment #2

I am having a problem like this, I have loaded about 100 items and I have only 2 items where the image doesn't show up on the products info page..

I have deleted the items and images and then reloaded them. But it still not showing up on the products' info page..

Comment #3

Hi it's only the image that dosent show..

The filename is the same as that of what I was using the 1st time when it worked so it cant be that..

Thanks for your help guys...

Comment #4

Hi there,.

Are you getting any sort of authorisation message, When you install osC certain folders require authorisation settings could these have been changed during your installation?..

Comment #5

Hi, I'm not getting any authorisation messages, not that iv noticed anyway. Do you know which folders require these settings and what they should be set to?.

The only thing I did differently installing it this time was set the upload methos to "auto" on my ftp program, whereas the first time I think it was set to "ASCII"..

Many thanks...

Comment #6

You need to upload the images via admin catalog etc so that the image filename and location end up in the db...

Comment #7

Hi, I have been uploading the product images via admin catalog. When I say I uploaded in ACSII I mean the files when I was installing OSC..

Many thanks...

Comment #8

Hi guys, iv tried uploading the osc to my server in ACSII mode but no difference, the images are still not displaying when uploading a new product via the admin catalog..

Any ideas?.

Many thanks...

Comment #9

Hi there.

When you load the images via the admin catalog you have the ability to preview the item prior to inserting/updating the product, Does the photo show at this point? if the photo is seen at this point but later fails to be shown on the website, have you checked the database table to see if the root/path of the photo is being loaded to the database. this can be found in the products table column product_image...

Comment #10

What size image are you set for in configuration..

Do you mind giving the url, if not no worries...

Comment #11

On mine the image appears during the insert/updating of the product. It shows up when you do a search for it in my catalog. But when you click to view the product that's where it doesn't show up..

Visit My Website.

If you click on the second item listed (6' Component Cable) you'll see that the image doesn't appear..

I checked the database and the image name show up in the database..

I had a friend go through my whole catalog and he found 3 products that aren't working properly...

Comment #12

It's the apostrophe in your product name..

6.

'.

Component Cable.

It screws up the javascript..

Click me..

Comment #13

Hi Coopco,.

I hope you can help me also. I do not understand this. The same thing is happening to my site. It is weird. I have tried downloading the pics from the server's file manager, from oscommerce at each item/category. This only happened today.

I have been doing the same thing for over 12 months. I checked there are no ' or any other "foreign" marks. one file nameisalltogether and the other is all in caps. I have a mixture of both in all my other pics so it can't be that problem..

I am hoping you can help. This is one area of my store:.

Here.

While the other item is:.

Here.

When this happened before, the name of the pic was there, there were no pics in the images directory. Now they are all uploaded, I don't know what the problem is..

Hope you can help please..

Comment #14

Maybe try not using spaces in the picture file name. Underscores are good...

Comment #15

Hi,.

Iv just removes 100% of osc from my server and installed it fresh however when I add a new product and upload an image it does not display. Iv removed osc and installed it 3 times now with no change. Iv even recreated the database with each new install..

Does anybody have any ideas as to why it's doing this?.

Many thanks...

Comment #16

Is it only the image of the product that doesn't show? or is it all of the writeup on the product that doesn't show either?..

Comment #17


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.

 

Categories: Home | Diet & Weight Management | Vitamins & Supplements | Herbs & Cleansing |

Sexual Health | Medifast Support | Nutrisystem Support | Medifast Questions |

Web Hosting | Web Hosts | Website Hosting | Hosting |

Web Hosting | GoDaddy | Digital Cameras | Best WebHosts |

Web Hosting FAQ | Web Hosts FAQ | Hosting FAQ | Hosting Group |

Hosting Questions | Camera Tips | Best Cameras To Buy | Best Cameras This Year |

Camera Q-A | Digital Cameras Q-A | Camera Forum | Nov 2010 - Cameras |

Oct 2010 - Cameras | Oct 2010 - DSLRs | Oct 2010 - Camera Tips | Sep 2010 - Cameras |

Sep 2010 - DSLRS | Sep 2010 - Camera Tips | Aug 2010 - Cameras | Aug 2010 - DSLR Tips |

Aug 2010 - Camera Tips | July 2010 - Cameras | July 2010 - Nikon Cameras | July 2010 - Canon Cameras |

July 2010 - Pentax Cameras | Medifast Recipes | Medifast Recipes Tips | Medifast Recipes Strategies |

Medifast Recipes Experiences | Medifast Recipes Group | Medifast Recipes Forum | Medifast Support Strategies |

Medifast Support Experiences |

 

(C) Copyright 2010 All rights reserved.