snubbr.com

Is Verisign SSL secure if its through a wireless connection at a coffee shop?

Get a Verisign SSL certificate for 30 days FREE. Click here to use coupon...

Get a free trial of Verisign SSL certificates. Click here for this special deal...
Got a question, hope someone can answer... Is Verisign SSL secure if it's through a wireless connection at a coffee shop? Thanks for any answer or 2. Another question on my mind: I have a heavily modded oscommerce installed. I have SEO friendly URLS, extra product fields, and the STS package..

I've noticed that when I add a product which has attributes on it, when it's added to my basket the link when hovered over reads as this:.

Http://www.mywebsite.co.uk/catalog/product...ts_id=2{4}3{3}6.

If I try to continue shopping or click this link, I get a blank page with the following error on it:.

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '{4}3{3}6 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pe' at line 1.

SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM products_extra_fields pef LEFT JOIN products_to_products_extra_fields ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=2{4}3{3}6 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='1') ORDER BY products_extra_fields_order.

[TEP STOP].

All other products I add, which do not have any attributes (e.g. a memory size on a drop down), will be fine and when clicked go to the correct place...... Can you help?.

From looking at the code it seems like a extra fields issue - however, I'm not actively adding extra fields right now. I swear it must be a conflict somehow - could be one of the contributions I have installed? I could just not add any products with attributes but that might not help me out...

Comments (48)

You betcha! but you might want to make sure and wait for another member here to confirm it as I am on the fence. Better yet, why don't you e-mail the Verisign guys because they can help better...

Comment #1

If my query is too vague please visit the live Verisign site and have a look.

Www.woodleysnapshot.co.uk/catalog.

If you add a product to the basket which has product attributes, and then a product without them..

One without attributes:.

Http://www.woodleysnapshot.co.uk/catalog/f...below-p-11.html.

One with attributes:.

Http://www.woodleysnapshot.co.uk/catalog/m...0-32mb-p-2.html.

Add them both to basket and then navigate to the shopping cart page. Try clicking on the Fire down below product, no probs. go back to the matrox product, and click on it..... you get the funny error page..

It appears the url is appended with funny numbers at the end should the product contain attributes, and the Verisign site doesnt like this link...

Comment #2

I think i've pinned the issue to the code here, found in product_info.php, and some kind of conflict with the seo friendly url contribution.... Can anyone take a look and make a suggestion?.

<?php.

// START: Extra Fields Contribution v2.0b - mintpeel display fix.

$extra_fields_query = tep_db_query(".

SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value.

FROM ". TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." pef.

LEFT JOIN ". TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." ptf.

ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id.

WHERE ptf.products_id=". (int) $products_id ." and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='".$languages_id."').

ORDER BY products_extra_fields_order");.

While ($extra_fields = tep_db_fetch_array($extra_fields_query)) {.

If (! $extra_fields['status']) // show only enabled extra field.

Continue;.

Echo '<tr>.

<td>.

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2px"><tr>.

<td align="right" vallign="middle">';.

Echo '<img src="http://www.woodleysnapshot.co.uk/catalog/images/' .$extra_fields['value'].'.jpg "></tr>.

</table>.

</td>.

</tr>';.

}.

// END: Extra Fields Contribution - mintpeel display fix.

?>.

I'm so stumped on what is causing these issues!..

Comment #3

I fixed it!!! I'm impressed with myself..

I did something that I probably should've done in the first instance. I copied the sql query and did a find of the catalog folder..

It popped up the includes/modules/products_extra_fields.php file and I went in there. I was looking in the wrong place..

I found that the query on my product_info.php page was different. So I pasted this query over the top of what was in products_extra_fields.php.

Before:.

$sql = "SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM ". TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." pef LEFT JOIN ". TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=".$HTTP_GET_VARS['products_id']." and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='".$languages_id."') ORDER BY products_extra_fields_order";.

After:.

$sql = "SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM ". TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." pef LEFT JOIN ". TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=". (int) $products_id ." and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='".$languages_id."') ORDER BY products_extra_fields_order";.

It did not like the ptf.products_id as $HTTP_GET_VAR for some reason, and I replaced that with an int..... I don't understand the impact but know it now works..

I always hate when someone gets a fix but doesn't share. So I hope this helps someone who might have the same problem...

Comment #4

I have a heavily modded oscommerce installed. I have SEO friendly URLS, extra product fields, and the STS package..

I've noticed that when I add a product which has attributes on it, when it's added to my basket the link when hovered over reads as this:.

Http://www.mywebsite.co.uk/catalog/product...ts_id=2{4}3{3}6.

If I try to continue shopping or click this link, I get a blank page with the following error on it:.

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '{4}3{3}6 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pe' at line 1.

SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM products_extra_fields pef LEFT JOIN products_to_products_extra_fields ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=2{4}3{3}6 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='1') ORDER BY products_extra_fields_order.

[TEP STOP].

All other products I add, which do not have any attributes (e.g. a memory size on a drop down), will be fine and when clicked go to the correct place...... Can you help?.

From looking at the code it seems like a extra fields issue - however, I'm not actively adding extra fields right now. I swear it must be a conflict somehow - could be one of the contributions I have installed? I could just not add any products with attributes but that might not help me out...

Comment #5

I've tried switching off the seo urls and this doesnt impact - the product still gives itself this strange link address..

If I browse to the product the url will be:.

Http://www.mywebsite...0-32mb-p-2.html.

The product will load, it has multiple attribute options. I add it to my basket..

I go to view my basket, and when I hover over the link in the basket it reads as:.

Http://www.woodleysnapshot.co.uk/catalog/p...ts_id=2{4}3{3}6.

If I click this, or then continue shopping to return to that page, I get that error message..

Very weird...

Comment #6


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.

 

Categories: Home | Diet & Weight Management | Vitamins & Supplements | Herbs & Cleansing |

Sexual Health | Medifast Support | Nutrisystem Support | Medifast Questions |

Web Hosting | Web Hosts | Website Hosting | Hosting |

Web Hosting | GoDaddy | Digital Cameras | Best WebHosts |

Web Hosting FAQ | Web Hosts FAQ | Hosting FAQ | Hosting Group |

Hosting Questions | Camera Tips | Best Cameras To Buy | Best Cameras This Year |

Camera Q-A | Digital Cameras Q-A | Camera Forum | Nov 2010 - Cameras |

Oct 2010 - Cameras | Oct 2010 - DSLRs | Oct 2010 - Camera Tips | Sep 2010 - Cameras |

Sep 2010 - DSLRS | Sep 2010 - Camera Tips | Aug 2010 - Cameras | Aug 2010 - DSLR Tips |

Aug 2010 - Camera Tips | July 2010 - Cameras | July 2010 - Nikon Cameras | July 2010 - Canon Cameras |

July 2010 - Pentax Cameras | Medifast Recipes | Medifast Recipes Tips | Medifast Recipes Strategies |

Medifast Recipes Experiences | Medifast Recipes Group | Medifast Recipes Forum | Medifast Support Strategies |

Medifast Support Experiences |

 

(C) Copyright 2010 All rights reserved.