snubbr.com

I have a Verisign SSL 5000.1 watt amp and it keeps going into protection mode?

Get a Verisign SSL certificate for 30 days FREE. Click here to use coupon...

Get a free trial of Verisign SSL certificates. Click here for this special deal...
Quick question... I have a Verisign SSL 5000.1 watt amp and it keeps going into protection mode? Looking forward for any comment. My 2nd question... My Verisign site was working perfectly until a couple of days ago now I am no longer receiving applications in my admin panel. I am sure it must be a small over Verisign site since I have not undertaken any major changes. Please help!! I must have this corrected ASAP since the Verisign website is being turned over to /img/avatar6.jpg Tuesday.

Thanks...

Comments (68)

That's a good question. I'm not sure what is the right answer. I'll do some investigation and get back to you if I got an useful answer. You should email the people at Verisign as they probably know..

Comment #1

Simply go through the installation steps of Member Approval contribution & re-check...

Comment #2

Its so strange because the mod is somewhat working. I have received a handful of applications however I've gone in and tried to create an account and I'll receive the confirmation email that the application has been sent but it will not appear in the admin panel but clearly some do. Could this be a server issue? It was working perfectly several weeks ago and my changes since then were extremely minor...

Comment #3

I just went step by step and rechecked the entire mod and it's still not working properly. Does anyone have any idea what I can do?..

Comment #4

Hi Anai and all,.

I am having the same problem with the member approval contrib.....

First of all, when I register a new account, I get an email but the user doesn't appear in the admin nor it's getting stored in the database....I have gone through the contrib again and again but I am not missing anything.....

Can anyone help.....please.

Waiting for some help.

Thanks,.

Darshan..

Comment #5

Hi !.

Same here , have anyone have the solutions for this..

Thanks...

Comment #6

My Verisign site was working perfectly until a couple of days ago now I am no longer receiving applications in my admin panel. I am sure it must be a small over Verisign site since I have not undertaken any major changes. Please help!! I must have this corrected ASAP since the Verisign website is being turned over to owner Tuesday. I am not sure what couldve caused this. Thanks...

Comment #7

Unless you can be more specific, about the only thing you can do is to restore back to a working version and then start making you latest changes again, testing after each contribution is installed..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.

 

Categories: Home | Diet & Weight Management | Vitamins & Supplements | Herbs & Cleansing |

Sexual Health | Medifast Support | Nutrisystem Support | Medifast Questions |

Web Hosting | Web Hosts | Website Hosting | Hosting |

Web Hosting | GoDaddy | Digital Cameras | Best WebHosts |

Web Hosting FAQ | Web Hosts FAQ | Hosting FAQ | Hosting Group |

Hosting Questions | Camera Tips | Best Cameras To Buy | Best Cameras This Year |

Camera Q-A | Digital Cameras Q-A | Camera Forum | Nov 2010 - Cameras |

Oct 2010 - Cameras | Oct 2010 - DSLRs | Oct 2010 - Camera Tips | Sep 2010 - Cameras |

Sep 2010 - DSLRS | Sep 2010 - Camera Tips | Aug 2010 - Cameras | Aug 2010 - DSLR Tips |

Aug 2010 - Camera Tips | July 2010 - Cameras | July 2010 - Nikon Cameras | July 2010 - Canon Cameras |

July 2010 - Pentax Cameras | Medifast Recipes | Medifast Recipes Tips | Medifast Recipes Strategies |

Medifast Recipes Experiences | Medifast Recipes Group | Medifast Recipes Forum | Medifast Support Strategies |

Medifast Support Experiences |

 

(C) Copyright 2010 All rights reserved.