snubbr.com

Account: 'smma.bsnl.in', Server: 'smma.bsnl.in', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(Verisign SSL): Ye

Get a Verisign SSL certificate for 30 days FREE. Click here to use coupon...

Get a free trial of Verisign SSL certificates. Click here for this special deal...
My 1st question is: Account: 'smma.bsnl.in', Server: 'smma.bsnl.in', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(Verisign SSL): Ye Thanks for any comment. Second question.. Hi.

I need urgent help .I installed oscommerce-2.2rc2a and this contribution :.

1.HeaderTags_SEO_V_3.0.7.

2.RSS Feed v2.0.

3.update-20080828-rss-feed-v2.0.

4.Ultimate Seo Urls v2.5.

5.GoogleSiteMap-1.2.

6.Basic Design pack_2-5.

All looks good and works very good.But , ther is a "but" after approx. 2weeks I add some products and nothing change to my cod and nothing install no other contributions..

My Verisign site links look like this ( in all browser looks the same (IE,Mozilla,Safari,Opera,Chrome).

I attache 2 print screen with my errors.

This is my Verisign site :.

My site.

I forgot something if I open my browser an I refresh it and after that acces my Verisign website , all looks good like before (ONLY AFTER I REFRESH MY BROWSER FIRST).

Sorry for my english.

Thank you very much.

I need urgent help.

This post has been edited by.

Xpri.

: 11 December 2008, 13:03..

Comments (4)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer to your question. I'll do some research in Google and get back to you if I got an good answer. You should email the people at Verisign as they probably know..

Comment #1

When disappear? I try a lot of click , and nothing.

.Could you try my Verisign site to see if disappear in your browsers?.

A 2 weeks ago all links looks god after 1 click ,T 1st click look like in my pictures , but after 1 click all links looks good!!! Now that not happend..

Thank you very much for your answer..

Comment #2

No you have a persistent osCsid this means that your configure file(s) are incorrect..

E.g..

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.cadoupenet.ro/');.

Define('HTTPS_SERVER', 'http://www.cadoupenet.ro/');.

Define('ENABLE_SSL', false);.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.cadoupenet.ro');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.cadoupenet.ro');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

If you are on a shared server ensure that sessions are saved to MySQL like ...

Define('STORE_SESSIONS', 'mysql');..

Comment #3

Look my includes/configure.php.

[code]<?php.

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.cadoupenet.ro');.

Define('HTTPS_SERVER', 'http://www.cadoupenet.ro');.

Define('ENABLE_SSL', false);.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.cadoupenet.ro');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.cadoupenet.ro');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

Define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES'boxes/');.

Define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES'functions/');.

Define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES'classes/');.

Define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES'modules/');.

Define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES'languages/');.

Define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');.

Define('DIR_FS_CATALOG', '/home/cadou/public_html/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG'download/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG'pub/');.

Define('DB_SERVER', 'localhost');.

Define('DB_SERVER_USERNAME', '');.

Define('DB_SERVER_PASSWORD', '');.

Define('DB_DATABASE', '');.

Define('USE_PCONNECT', 'false');.

Define('STORE_SESSIONS', 'mysql');.

?>.

I have a reseller Verisign hosting con, and I am Verisign hosting 2 Verisign domain with oscommerce.

1 st oscommerce.

And.

2nd Verisign domain with oscommerce.

The first working good , but the 2 nd not.

Boths sites are instaled the same contributions.

Than you and wait for your reply..

Comment #4

It is OK now !! In Admin - Configuration - Session - Force Cookie Use changed "True" .All browser links work good but for how long time?.

It is OK to change this from "False" to "True"?.

Thank you..

Comment #5


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.

 

Categories: Home | Diet & Weight Management | Vitamins & Supplements | Herbs & Cleansing |

Sexual Health | Medifast Support | Nutrisystem Support | Medifast Questions |

Web Hosting | Web Hosts | Website Hosting | Hosting |

Web Hosting | GoDaddy | Digital Cameras | Best WebHosts |

Web Hosting FAQ | Web Hosts FAQ | Hosting FAQ | Hosting Group |

Hosting Questions | Camera Tips | Best Cameras To Buy | Best Cameras This Year |

Camera Q-A | Digital Cameras Q-A | Camera Forum | Nov 2010 - Cameras |

Oct 2010 - Cameras | Oct 2010 - DSLRs | Oct 2010 - Camera Tips | Sep 2010 - Cameras |

Sep 2010 - DSLRS | Sep 2010 - Camera Tips | Aug 2010 - Cameras | Aug 2010 - DSLR Tips |

Aug 2010 - Camera Tips | July 2010 - Cameras | July 2010 - Nikon Cameras | July 2010 - Canon Cameras |

July 2010 - Pentax Cameras | Medifast Recipes | Medifast Recipes Tips | Medifast Recipes Strategies |

Medifast Recipes Experiences | Medifast Recipes Group | Medifast Recipes Forum | Medifast Support Strategies |

Medifast Support Experiences |

 

(C) Copyright 2010 All rights reserved.